dinsdag 31 januari 2012

kaartje

Hallo!

Een tijd geleden was mijn schoonzus jarig. Met een creatable van Marianne die ik voor mijn verjaardag kreeg, wat maskingtape, papier stempels en wat leuke gehaakte bloemen maakte ik de volgende kaart:



Gisteren ben ik begonnen met het bekleden van kartonnen doosjes die ik bij Ikea kocht. Ik voorzie ze van wat leuk papier en kan er zo een kado instoppen of spulletjes die ik netjes bij elkaar wil houden. Ik ben er nog niet klaar mee, maar zodra ze af zijn maak ik een foto!

Groetjes Tanja

maandag 30 januari 2012

Tas voor Maartje

De dochter van mijn collega was begin januari jarig. Ze had mijn blog eens bekeken en vond mijn tassen zo leuk dat ze er wel een wilde voor haar verjaardag. Helaas zat ik net even zonder naaimachine.....maar zodra ik mijn nieuwe naaimachine had ben ik meteen aan de slag gegaan. De wens was groen roze een hartje en de eerste letter van haar naam....


Ze was superblij met de tas! Ik vind hem ook erg vrolijk geworden. De achterkant is roze gestipt met hetzelfde hart.

Een stagaire op mijn werk vond mijn sleutelhangers erg leuk. Ze bestelde een paars met oranje exemplaar. Deze maakte ik na de tas.


Dit zijn dus de eerste twee projectjes op mijn nieuwe naaimachine...


Ik had twee weken geleden weer bloemschikcursus en we hebben een super leuk stukje gemaakt, het doet me verlangen naar het voorjaar met die leuke bollen erin. Voor nu geniet ik maar van dit leuke stukje op tafel, want buiten is het wit van de sneeuw! Dat heeft ook wel weer wat hoor!

Groetjes Tanja

vrijdag 13 januari 2012

Bloemschikken

Morgen heb ik weer workshop bloemschikken en zag dat ik mijn vorige bloemstuk nog niet heb laten zien hier! Ik had al wel en foto gemaakt, maar heb die op de een of andere reden nog niet hier neergezet.

Vorige keer maakten we een kerststukje, in mooie roze tinten, met kleine balletjes glitters en een kaars. Ook de glaasjes die aan de zijkant hangen met eer roos erin vind ik erg leuk, ik zie dat je deze op de foto's niet zo goed ziet!


Afgelopen week maakte ik weer diversen sleutelhangers, eentje voor de winnares van de give-away in turquoise tinten, ze was er erg blij mee! Ik had een bestelling via internet, daar is de zwart ,met roze naartoe gegaan en mijn eigen moeder die vind zo'n sleutelhanger natuurlijk ook erg leuk, ook voor haar maakte ik er een, deze met roosjes in roze en rood tinten, de stof die ik eigenlijk in gedachte had was niet zo geschikt helaas.


Afgelopen woensdag had de dochter van mijn vriendin haar kinderfeestje. Het is traditie bij alle 4 de meiden dat ik erbij ben om te helpen. Denise wilde graag iets knutselen op haar feestje. Ze koos vogelhuisjes uit om te versieren met stukjes papier. We gingen aan de slag met 10 dames, de een iets creatiever dan de ander. Op een gegeven moment zaten veel handjes onder de lijm! Maar op het eind waren de handen schoon en de huisjes klaar. Er zaten erg mooie huisjes tussen! Het was een geslaagd feest!


Morgen dus workshop bloemschikken, daarna ga ik mijn nieuwe bolide halen (whow ik krijg zomaar een nieuwe fiat punto), daarna vier ik mijn verjaardag, ik word maandag alweer 38 jaar.....mooi zo'n auto voor mijn verjaardag ;). Verder ben ik al weken aan het sparen voor een nieuwe naaimachine, hierover later meer...

Groetjes Tanja

donderdag 5 januari 2012

BINGO!

Hallo lieve blogvolgers!

Ik wil jullie allereerst een heel goed, gelukkig gezond en creatief 2012 wensen!

Dan ben ik de dames die meededen met de give away nog de uitslag verschuldigd....Ik heb mijn Bingo spel eens uit de kast getrokken. Er zijn in totaal 23 reacties geplaatst. Ik heb 23 ballen corresponderend met de reactie in een kom gedaan, sommige dames hebben meerder reacties geplaatst, daarvan heb ik de eerste reactie genomen en de ander ballen weggelaten, er zitten in totaal dus 20 ballen in het spel....


Na het uitzoeken van de ballen alles in de bingo gedaan en draaien maar....


En de winnaar is.....


Nummer 18, deze bal correspondeert met: TIALDA!!

TIALDA zei

Wat gaaf dat je een persoonlijk sleutelhanger wil maken! Lijkt me gaaf te mogen ontdekken wat je er dan van maakt!
Groet van Tialda


Hartelijk gefeliciteerd! Wil je me even je adres en wens voor een kleurtje doorgeven dan ga ik een mooie sleutelhanger voor je maken en toesturen!

Groetjes Tanja